Zásada rovnosti a zákaz diskriminace v pracovně právních vztazích - Holubcová, Jana
Povinnosť zamestnávateľa uplatňovať rovnaké zaobchádzanie so zamestnancami. Čo je obsahom rovnakého zaobchádzania. Rovnaké zaobchádzanie aj pred uzavretím pracovnej zmluvy. Diskriminácia a jej formy: priama a nepriama diskriminácia. Čo nie je diskriminácia. Pohľad zamestnávateľa na právnu úpravu zákazu diskriminácie.