Doterajšie skúsenosti pri príprave a uskutočňovaní vzdelávacích projektov prostredníctvom podporných fondov Európskej únie - Vlček, Pavol
TUZVO - vzdelávacie, servisné, poradenské a manažérske pracovisko. Centrum ďalšieho vzdelávania (CĎV) Technickej univerzity vo Zvolene. Akreditácia kurzov. Akreditované vzdelávacie aktivity. Vzdelávacie aktivity predložené na akreditáciu. Príprava projektov vzdelávania financovaných z fondov Európskej únie. Projektový inkubátor. Zloženie projektového inkubátora.