Jednostranné preberacie plány meranín - Garaj, Ivan
Štatistické riadenie kvality. Štatistická prebierka. Ekonomický význam štatistickej prebierky. Štatistické prebierky meraním. Preberací plán. Konštrukcia preberacieho plánu. Ilustračný príklad.