Vzdelávacie programy CĎV UK - východiská, zameranie a efekty - Lubelec, Libor
Ambície Centra ďalšieho vzdelávania Univerzity Komenského v Bratislave. Začiatočné problémy. Inovatívnosť podmieňuje finančnú efektívnosť. Vzdelávacie programy pre rozbehnutie ďalšieho vzdelávania - štyri vzdelávacie programy komplexného charakteru. Od prípravy programov k ich rozbehnutiu.