Prvý rok reálneho fungovania druhého piliera dôchodkového zabezpečenia - Barri, Ivan
Výsledky činnosti dôchodkových správcovských spoločností v roku 2005. Vysoké počiatočné náklady dôchodkových správcovských spoločností. Druhý pilier dôchodkového zabezpečenia a veková štruktúra sporiteľov. Registrácia v registri poistencov a sporiteľov v Sociálnej poisťovni. Stratégia dôchodkových správcovských spoločností. Preferovanie rastových dôchodkových fondov. Prieskum verejnej mienky na prvý rok dôchodkovej reformy.