Základné princípy stratégie modelovania - Stankovičová, Iveta
Princípy stratégie modelovania. Ciele v matematickom modelovaní. Špecifikácia premenných. Vyhodnotenie interakcií medzi premennými. Posúdenie modifikácie efektov modelu ako následok precíznosti modelu.