Spoločenská zodpovednosť firiem - nový trend v podnikaní a manažmente - Porvazník, Ján
Súčasťou riadenia firiem, ktoré sa orientujú na svoj dlhodobo udržateľný rozvoj v globalizovanom konkurenčnom prostredí sa stále viac využíva trend ich sociálnej zodpovednosti. Zodpovednosť, ktorá je základnou filozofiou firmy. Koncepcia spoločenskej zodpovednosti firiem CSR (corporate social responsibility). Možnosti uplatňovania CSR v súčasných poidmienkach. Prejavy spoločenskej zospovednosti firiem - príklady v ČR a SR. Budúci možný rozvoj CSR.