Podpora vývozu zo Slovenska po vstupe do Európskej únie - Fifek, Edmund
Podpora vývozu a spoločná obchodná politika EÚ. Škála prekážok, na ktoré naráža vývoz zo Slovenska mimo EÚ, závisí od toho, aké dohody EÚ uzatvorila s príslušnými štátmi, prípadne s ich zoskupeniami. Podpora slovenského vývozu do EÚ a do tretích krajín zo strany štátu.