Inovácie sú hnacím motorom ekonomického rastu - Bačišin, Vladimír
Inovácie a ich ďalší vývoj sú prostriedkom na prekonávanie ekonomickej krízy a stávajú hnacím motorom ekopnomického rastu. Možnosti vytvárania inovácií. Inovačné vlny J. Shumpetera. Európska únia verzus USA.