Index priemyselnej produkcie - Príhodová, Iveta
Analýza vývoja mesačných hodnôt indexu priemyselnej produkcie Slovenskej republiky Box-Jenkinsovou metodológiou. Modelovanie vývoja indexu priemyselnej produkcie.