Otvorený softvér vo verejnej správe SR - Beláňová, Viera
Stručná charakteristika otvoreného softvéru. Niektoré používané programy Open Source. Servery a nástroje na prácu s internetom. E-lerningové systémy. Balík kancelárskych programov Open Office. Možnosti využitia v oblasti školstva a kultúry. Systém Claroline, Systém Moodle.