Úspěšný manažer musí vědět, umět a chtít - Střížová, Vlasta
Náročné úlohy manažéra v podniku. Faktory podnikateľského úspechu firmy. Rozhodujúce manažérske schopnosti. Najčastejšie nedostatky manažérov. Pravidlá efektívnej manažérskej komunikácie. Tímová práca a úloha vedúceho tímu.