Porovnanie jednotlivých krajov SR na základe metódy váženého súčtu poradí - Hurbánková, Ľubica, 1980-
Prezentácia jednej z metód viacrozmerného porovnávania - metódy váženého súčtu poradí na údaje za jednotlivé kraje SR za roky 1997 - 2003.