Rozvojové aktivity napomůžou úspěšné kariéře - Matějíčková, Jana
Osobný rozvoj ako kamienok v mozaike úspešnej kariéry. Úloha vzdelávania na ceste za úspešnou kariérou. Dynamický rozvoj technológií a zdokonaľovanie schopností. Systematické vzdelávanie a rozvoj manažéra. Trendy v manažérskom vzdelávaní.