Biznis bráni starostlivosti o ľudí
Zo správy o činnosti orgánov štátnej správy v oblasti inšpekcie práce za rok 2005. Kontrola bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Previerky pracovnoprávnych vzťahov. Kontrola nelegálneho zamestnávania. Trhový dohľad. Kontrola objektov. Prevádzkové budovy. Sankcie za nedostatky.