Design by měl odpovídat komunikaci firmy - Helcl, Daniel
Rozhovor so zástupcom českej spoločnosti Whiteberry production, ktorá sa zaoberá predajom tovarov 3D reklamy. Charakteristika 3D reklamy. Súčasný stav českého trhu s 3D reklamou. Dovoz kreatívnej 3D reklamy z Ázie. Výber dodávateľa s dôrazom na kvalitu a cenu. Porovnanie tovarov 3D reklamy v Európe a v Ázii.