Programy a projekty vyžadujú prípravu - Búšik, Jozef
Recenzia na publikáciu A. Ivaničkovej: Tvorba programov a projektov. Teoretické otázky a praktická realizácia projektového cyklu v Európskej únii. Tvorba projektov na čerpanie prostriedkov zo štrukturálnych fondov a Kohézneho fondu pre rozvoj regiónov a celej krajiny. Publikácia je rozdelená do troch kapitol. Charakteristika kapitol. Určenie publikácie.