Procesný prístup a vedenie ľudí - Papulová, Emília
Prechod od funkčného k procesnému riadeniu. Procesný prístup v manažmente organizácie. Vedenie ľudí v procesne riadenej organizácii. Procesné tímy a koučovanie. Neustále zlepšovanie procesov spolu s vedením ľudí založenom na tímovej práci, koučovaní a motivovaní ľudí k pochopeniu a prijatiu zmien, k sebarealizácii sa stáva nevyhnutným predpokladom k dosahovaniu strategických cieľov.