Znalost regionu přináší výhody - Bartošová, Jitka
Úloha vonkajšej reklamy v marketingovej komunikácii. Výhodný pomer ceny a výkonu. Navigačná funkcia nosičov vonkajšej reklamy. Výhoda poznania regiónu. Elektronicky riadené lamelové reklamné plochy. Kreatívne spracovanie vonkajšej reklamy.