Vplyv nástrojov spoločnej poľnohospodárskej politiky EÚ na prosperitu agrárnych podnikov v SR - Grznár, Miroslav
SPP a jej pôvodné ciele. Reformy v SPP. Výsledky slovenského poľnohospodárstva po vstupe do EÚ. Hospodárske výsledky podnikov poľnohospodárskej prvovýroby v rokoch 2003 a 2004. Pozitívne výsledky a niektoré problémové oblasti v agrárnom sektore.