Telemarketing je nejpružnějším způsobem komunikace - Černoch, Pavel
Výhody telemarketingu. Aký má byť dobrý operátor. Príprava operátorov v oblasti komunikácie a predaja. Práca s databázou oslovených. Využitie direct mailingu. Spracovanie podnetov od zákazníkov. Čím je potrebné sa riadiť pri výbere call centra.