Právní pohled na současný direct marketing - Kůta, Petr
Regulácia priameho marketingu platnosťou zákona o ochrane osobných údajov. Dôležitosť získania súhlasu klienta k používaniu jeho osobných údajov. Registrácia správcu osobných údajov na Úrade pre ochranu osobných údajov. Písomná zmluva medzi správcom a spracovateľom. Povinnosť správcu dokumentovať prijaté technicko-organizačné zabezpečenie k ochrane osobných údajov. Možnosť kupovania databáz. Platnosť zákona o informačnej spoločnosti a zákona o regulácii reklamy.