Skúsenosti z podnikania v agrosektore (budúcnosť a perspektíva slovenského poľnohospodárstva v EÚ - Šebo, Eduard
Skúsenosti z podnikania v agrosektore SR na príklade spoločnosti United Industries, a.s. ktorá začala podnikať v cukrovarníctve. Charakteristika Spoločnej poľnohospodárskej politiky. Perspektíva slovenského poľnohospodárstva v EÚ.