Nové trendy podpory vývozu - Vaškovič, Ladislav
Podnet na diskusiu ako podporovať export v takej krajine akou je Slovensko. Pohľad na túto problematiku vychádza z praxe a je daný rámcom inštitúcie (Eximbanka SR), ktorej predmetom činnosti je predovšetkým podpora vývozu slovenskej produkcie. Vývoj zahraničného obchodu Poľska, ČR a Maďarska. Teritoriálna štruktúra exportu SR.