Osobní management v pojetí posunu paradigmatu k principiálnímu vedení - Vágner, Ivan
Osobný manažment (OM) je východiskovým pilierom systému manažmentu jedinca, záujmovej skupiny a organizácie (OJ). Posun paradigmy manažmentu k principiálnemu vedeniu. Charakteristika základov OM v poňatí principiálneho riadenia. Návyk - charakteristika. Formovanie návyku na základe prieniku troch zložiek - vedomosti, schopnosti a vôľa.