Aktíva životných poisťovní - Sakálová, Katarína, 1955-
Problematika investovania životnej poisťovne do aktív. Typy aktív, do ktorých môže životná poisťovňa investovať. Základné faktory, ktoré ovplyvňujú životnú poisťovňu pri výbere aktív. Popis situácie v oblasti investícií poisťovní na poistnom trhu v zahraničí.