Vedecko-výskumné zameranie katedier Fakulty hospodárskej informatiky Ekonomickej univerzity v Bratislave - Bilíková, Mária, 1951-
Dokonč. z č. 23/2006. Vedecko-výskumné zameranie katedier FHI EU v Bratislave. 3. Katedra matematiky. 4. Katedra operačného výskumu a ekonometrie. 5. Katedra účtovníctva.