Metódy fondovania v moderných penzijných schémach - Ulbrichtová, Andrea
Matematické metódy, ktoré sa používajú v súčasnosti v jednotlivých dôchodkových poisťovniach, resp. penzijných fondoch. Proces valuácie penzijných schém v súčasnosti. Metódy fondovania. Základné fázy aktuárskych výpočtov. Metódy výpočtu veličín.