Téma kreativity v podnikateľskom kontexte - Suntingerová, Ľudmila
Pojem kreativita. Kategórie kreativity v podnikových podmienkach - kreatívne produkty, kreatívne procesy, kreatívne osobnosti, kreatívne prostredie. Kreatívny podnik - vlastnosti a schopnosti. Kreatívna osobnosť - charakteristiky. Možnosti podporovania kreativity. Kreativita a manažment.