Vzťahy medzi USA a OSN sa tak skoro nezlepšia - Pressburg, Adrian Peter
Napäté vzťahy medzi OSN a USA. Ostrá kritika zahraničnej politiky Spojených štátov zo strany OSN. Odozvy americkej strany na kritiku. Rozdielne názory na zahraničnú politiku USA zo strany demokratov a zo strany pravice. Kríza OSN, potreba reforiem? Aká by mala byť OSN pre 21. storočie.