Modifikácia systému dane z pridanej hodnoty pri realizácii intrakomunitárnych obchodných vzťahov - Schultzová, Anna
Možnosti zjednodušenia súčasného systému DPH v členských štátoch EÚ. Princípy systému jedného miesta kontaktu (JMK), One-Stop Stop. Registrácia a podávanie daňového priznania pri využití JMK (One-Stop Stop). Odpočítanie dane pri systéme JMK (One -Stop Stop). Vrátenie DPH subjektom, ktoré nemajú sídlo, resp. bydlisko v členskom štáte EÚ.