Motivácia a spokojnosť zamestnancov - Olexová, Cecília, 1976-
Čo rozumieme pod pojmom motivácia zamestnancov. Spokojnosť zamestnancov ako pozitívny postoj k práci. Prieskum spokojnosti zamestnancov a názorov na faktory motivácie. Faktory pracovnej motivácie a spokojnosti. Metódy prieskumu spokojnosti: ústny rozhovor a písomný dotazník. Príklad zostavovania dotazníka.