Bohatí, no zadlžení Bratislavčania - Kláseková, Martina
Bohatá, no zadlžená Bratislava, chudobné regióny. Rozdiely medzi bratislavským klientom a klientami z ostatných regiónov. Hlavná príčina rozdielov sú čerpané úvery na bývanie, ktorých je najviac v Bratislave, kde je vyššia ponuka a predovšetkým dopyt po nehnuteľnostiach. Rozdelenie spotrebných úverov. Zmena vzťahu ľudí k úverom za posledné roky.