Bill Lynch svetovým podnikateľom roka - Polakovič, Ivan
Súťaž Podnikateľ roka po prvýkrát usporiadaný v r. 1986 v USA. Oceňovanie podnikateľov podľa regionálnych, národných a globálnych programov. V r. 2005 nominovaných vyše 10 000 podnikateľov. Riaditeľ spoločnosti Imperial Holdings z Južnej Afriky Bill Lynch a jeho história podnikania. Podnikanie v oblasti lízingu automobilov a stratégia rastu. Pôsobnosť spoločnosti na troch svetadieloch. Tržby spoločnosti v rokoch 2000 - 2005.