Dnešný salaš je o hygiene a ľuďoch - Ryník, Jozef
Ako zvládajú slovenskí bačovia a bryndziari trhové hospodárstvo. Prísne hygienické normy Európskej únie. Vývoz bryndze do krajín strednej Európy. Predaj živých jahniat. Moderný salaš.