Jednotnosť už vyšla z módy - Krištofičová, Dagmar
Vplyv pracovného prostredia na pracovný výkon. Farby v kancelárii. Ergonomika a jej miesto v pracovnom prostredí. Zdravé pracovné prostredie. Nevýhoda veľkopriestorových (open space) kancelárií. Vplyv tepelných podmienok na pohodu a pracovný výkon.