Turistický biznis podľa eurofondov - Beer, Gabriel
Projekty v cestovnom ruchu v regiónoch Slovenska. Eurofondy pre cestovný ruch. Lobing na granty na projekty cestovného ruchu. Problémy okolo získavania peňazí na cestovný ruch z eurofondov. Investovanie do projektov na podporu cestovného ruchu v rôznych častiach Slovenska.