Rozpočtová politika Európskej únie - Bracjun, Anatolij
Rozpočtová politika Európskej únie v zrkadle európskej integrácie. Problémy financovania európskej integrácie. Osobitosti rozpočtu EÚ. Príjmy a výdavky rozpočtu EÚ. Príspevky SR do rozpočtu EÚ. Rozpočtový rámec EÚ na roky 2000-2006. Rozpočtový rámec na obdobie 2007-2013. Výdavková štruktúra rozpočtu EÚ.