Vývoj v oblasti výskumu a vývoja v Slovenskej republike - Fliegová, Jana
Ekonomika založená na poznatkoch predstavuje jeden z najvýznamnejších predpokladov ekonomického rozvoja krajiny. Pohľad na vývoj v oblasti výskumu a vývoja v SR a poukázanie na faktory ovplavňujúce tento stav. Zmeny v období transformácie. Výdavky na výskum a vývoj. Indikátor hodnotenia inovačnej výkonnosti krajín. Index inovačnej schopnosti (Innovation Scoreboard).