Manažér - iniciátor kreatívneho myslenia - Mosná, Jaroslava
Otázka, v čom spočívajú bariéry, ktoré často bránia našim ľuďom - zamestnancom v slovenských podmienkach prejaviť sa kreatívne a vyjadriť svoje zlepšovacie návrhy a inovačné myšlienky na svojom pracovisku. Spôsob riadenia podnikov a manažéri. Tvoriví vodcovia v podnikoch. Pohľad na pojem tvorivosť na Slovensku. Vlastnosti ľudí s tvorivým potenciálom. Podpora rozvoja tvorivosti vlastných zamestnancov. Bariéry tvorivosti.