Podstata a princípy priemyselnej politiky a jej praktická aplikácia v súčasnom období - Hečková, Jaroslava
Zhodnotenie podstaty a princípov priemyselnej politiky a poukázanie na jej praktickú aplikáciu v súčasnom období v rámci Európskej únie a Slovenska. Priemyselná politika Európskej únie. Priemyselná politika Slovenskej republiky.