Trh s novými bytmi - Sedlák, Miro
Z obsahu: Lepší štandard za viac peňazí. V minulosti chaotický trh s novými bytmi sa štandardizuje. Čo sa zmenilo. Nové projekty pribúdajú najmä v regiónoch so silným strategickým investorom. Bratislava stále priťahuje. Banky a developeri. Banky zarobia dvakrát. Spoločnosti v rezidenčnom developingu.