Viktor Kožený čaká na súd - Kráľovič, Peter
Kauza vytunelovaných harvardských fondov. Privatizačné aktivity V. Koženého v Azerbajdžane. Predaj privatizačných kupónov americkým investorom. Oklamanie investorov. Vyšetrovanie v Čechách aj v USA. Krádež veľkého rozsahu.