Cena Ekonomickej univerzity za najlepšie výstupy z vedeckovýskumnej činnosti publikované roku 2005 - Štefíková, Monika
Informácia o ôsmom ročníku súťaže o najlepšie publikované výstupy z vedeckovýskumnej činnosti. Prehľad ocenených prác za rok 2005.