Kľúčové fakty o Slovenskej ekonomike
Zhrnutie najdôležitejších faktov. Hospodársky rast, zamestnanosť a nezamestnanosť, rast cien, platov a kúpyschopnosti obyvateľstva, chudoba a sociálne nerovnosti, regionálne rozdiely, dane, štátny rozpočet a verejné výdavky, podnikateľské prostredie. Niektoré reakcie domácich a zahraničných politikov, expertov a médií na politiku slovenskej vlády.