Vplyv cestovného ruchu na miestne rozpočty - Hornok, Michal
Argumenty pre a proti zdaňovaniu cestovného ruchu. Zdaňovanie cestovného ruchu na Slovensku. Cestovný ruch a miestne rozpočty. Porovnanie rozpočtov vybraných miest. Daňové zaťaženie cestovného ruchu a prínos zdanenia pre obyvateľstvo.