Chýbajú nám volebné stratégie ? - Kružlík, Tibor
Správna volebná stratégia zvyšuje pravdepodobnosť volebného úspechu, neprítomnosť volebnej stratégie zvyšuje istotu volebnej prehry. Slovenská realita - tvorba volebných stratégií (2006).