Marketingový výzkum činitelů ovlivňujících tvorbu nabídky cestovních kanceláří v oblasti Karvinska - Kostková, Miroslava
Charakteristika problémov cestovného ruchu v regióne severnej Moravy a Sliezska. Marketingový výskum ako nástroj pre identifikáciu problémov rozvoja cestovného ruchu. Produkt cestovného ruchu a jeho kvalita. Marketingový výskum na Katedre marketingu Sliezskej univerzity v Karvinej, ktorého cieľom bola analýza ponuky a budúcich dopytových trendov cestovných kancelárií v oblasti Karvinska. Najväčšia veková kategória klientov cestovných kacelárií. Záujem o pobyty do nových destinácií. Najčastejšie navštevované krajiny. Najčastejšie využívané marketingové nástroje.