Úloha, postavenie a ciele Organizácie Spojených národov v procese supresie terorizmu - Mráz, Stanislav
Činnosti a aktivity Organizácie Spojených národov. Činnosť a organizácia Valného zhromaždenia OSN. Bezpečnostná rada OSN. Protiteroristický výbor BR OSN. Terorizmus a medzinárodné spoločenstvo.