Národná integrácia v maďarskej zahraničnej politike - Kurucz, Milan, 1954-
Politicko-právne chápanie národa. Termín jednotný národ. Koncepcia integrácie národa ponad hranice a jej realizácia prostredníctvom zákona o zahraničných Maďaroch. Koncepcia vytvárania hospodárskych maďarsko-maďarských vzťahov. Menšinová politika Maďarska a EÚ.